SEO

Använder de bästa och optimalaste lösning för ert företag att ranka högre än era konkurenter.

SEO (Search Engine Optimization) innefattar allt jobb som görs för att en hemsida ska kunna hittas via sökmotorer (Google, Bing eller Yahoo). SEO är den struktur som med hjälp av nyckelord och ett relevant innehåll – hittas av sökmotorer och leder trafik organiskt till en hemsida. Struktur, innehåll och länkar de viktigaste ingredienserna som krävs för att lyckas inom SEO. Vi på DK har djup och bred kunskap inom SEO och har erfarenhet av att jobba inom många olika branscher och nischer – låt oss hjälpa er!

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG AV OSS

Vårat 360° perspektiv hjälper er att ta er SEO och er organiska exponering till nästa nivå. Läs om våra specifika tjänster här nedan. Har du fler specifika frågor eller osäker på vilken eller vilka tjänster som passar er bäst? Bara att kontakta oss!

SEO strategi och planering

SEO strategi och planering

Vårt heltäckande erbjudande inom SEO hjälper er att ta er organiska synlighet till nästa nivå. Läs gärna mer om våra specifika tjänster här nedan.

Vår tjänst SEO-Rådgiving innebär att vi löpande bevakar er sajts synlighet på Google samt era positioner på de viktigaste sökorden. Vi ger även löpande rekommendationer gällande er sajts onPage och övriga aspekter som rör SEO. Vi finns även med som bollplank för olika frågor om SEO.
Att ha länkar från betrodda och starka domäner är en väldigt viktig komponent i framgångsrik SEO och benämns oftast som Off-page. Vi har möjlighet att stärka er sajts länkprofil med betrodda länkar från sajter som är starka i Googles ögon. Detta kan i sin tur bidra med att förbättra era positioner.
Ska ni byta domännamn eller CMS? I sådana fall är det ytterst viktigt att ni tar SEO med i beräkningen för att inte tappa organisk synlighet och därmed intäkter. Vår tjänst inom migration & validering innebär att vi säkerställer att er hemsideflytt görs korrekt ur ett SEO-perspektiv.

SEO kampanjer

Våra tjänster inom SEO består av både engångsanalyser samt löpande arbete. Dessa kan givetvis även kombineras beroende på era behov och önskemål.

I vår onPage-analys undersöker vi er sajts teknik, struktur och innehåll för att säkerställa att den har så bra förutsättningar som möjligt att synas högt upp i sökmotorerna.

Analysen skräddarsys alltid efter just era förutsättningar och utmaningar. Analysen levereras i skriftlig form och presenteras även muntligt. Efter leveransen får ni även en separat åtgärdsplan med konkreta förslag på åtgärder, rangordnade i prioritetsordning.

En viktig del inom SEO är att synas på rätt typer av sökord. Att genomföra en SEO-satsning utan att ha genomfört en sökordsanalys kan lätt leda till en gissningslek där magkänslan styr vilka sökord sidorna på sajten ska optimeras för. Detta kan lätt leda till mindre potentiell organisk trafik – helt i onödan menar vi! Vi utför våra sökordsanalyser med input från er, data och våra verktyg. Sökordsanalysen består av en sammanställning av era viktigaste sökord, er nuvarande synlighet och vad som krävs för att öka er synlighet.
Länkar är fortfarande en betydande del av Googles algoritm. De inkommande länkarna till din sajt utgör tillsammans något som brukar kallas för din länkprofil. Sajter med en naturlig länkprofil premieras vanligtvis av Google, medan en sajt med en onaturlig länkprofil tvärtom kan straffas med försämrade positioner. Precis som det är viktigt att städa ditt hem är det även viktigt att städa i din länkprofil. I vår länkanalys går vi igenom er länkprofil och identifierar och tar bort länkar som vi bedömer vara riskabla.
SEO onpage analys

CLIENTS

Kontakta oss
Så hjälper vi dig!