Våra Tjänster

Organic channels sit at the heart of your digital marketing efforts.

People are searching for your products and services.

They are making decisions based on the content they consume and they are discovering brands that can help them in a landscape few truly understand.

The data that surrounds these behaviours is inherently complex.

It requires genuine expertise to understand, mould into cohesive strategy and deliver consistent growth, accountable to your investment.

It’s difficult, exciting and can transform a business. And that’s why it’s our lifeblood.

Vad gör vi på DK?

SEO

Ge din organiska kanal respekten den förtjänar!

För att behålla och även öka den organiska trafiken är det viktigt att jobba med SEO (sökmotoroptimering). Vi har kompetens och erfarenhet inom både onPage och OffPage SEO och vet vad som krävs för att få uppnå god synlighet på Google.

SEM

Med hjälp av sökordsannonsering på Google Ads och Microsoft Ads hjälper vi er att nå er målgrupp precis i det ögonblick de letar efter era produkter eller tjänster.

Sociala Medier

Att annonsera på sociala medier är ett sätt att nå er befintliga målgrupp även och helt nya målgrupper. Vi hjälper er att på ett kostnadseffektivt sätt synas för relevanta målgrupper på Facebook och Instagram.

Konverteringsoptimering
(CRO)

Alla företag vill göra sin sajt lönsam, då är konverteringsoptimering (CRO) här för att göra just det – förbättra upplevelsen för din befintliga webbplatstrafik i syfte att öka konverteringar och därefter avkastning från dina marknadsföringskampanjer.

Webbutveckling & IT

Vi hjälper er med både små och större projekt inom webbutveckling. Våra utvecklare har kompetens inom bland annat HTML, CSS, PHP, JavaScript, Node.js, React.js, Vue.js, Nuxt.js och mobilappar.

Webbanalys

Det är massa frågor som kommer upp om hur våra digitala marknadsföring presterar? Vilka KPI:er vi ska mäta? Hur börjar vi arbeta mer datadrivet? Våra digitala analytiker hjälper er få svar och stöttar er på vägen.

Kontakta oss
Så hjälper vi dig!

Vi återkopplar inom 8h